Akademik Personel

Ad Soyad : FADİME SEYREKOĞLU
Fakülte : SULUOVA MESLEK YÜKSEKOKULU
Personel türü : Akademik
Bölüm : GIDA İŞLEME
Ünvanı : ÖGR. GÖR.
E-Posta : fadime.tokatli@amasya.edu.tr
Dahili : 3011
Oda No :

 

ÖZGEÇMİŞ

Doğum Yeri: Ereğli/Konya

 

 Öğrenim Durumu:

DERECE

 

BÖLÜM/PROGRAM

ÜNİVERSİTE

YIL

Lisans

Gıda Mühendisliği Bölümü

Pamukkale Üniversitesi

2008

Yüksek Lisans

Gıda Mühendisliği A.B.D

Erciyes Üniversitesi

2011

       
       
       

 

Akademik ve İdari Görevler:

Gıda Teknolojisi Bölüm Başkanı   :Suluova Meslek Yüksekokulu 2011           

 

Son iki yılda verdiğiniz lisans ve lisansüstü düzeydeki dersler

Akademik

Dönem

Dersin Adı

Haftalık Saati

Öğrenci

Yıl

 

 

    Teorik           

Uygulama

Sayısı

 2011-2012

Güz

Genel Mikrobiyoloji

2

2

 31

 

 

Tatlı ve Pasta Hazırlama

 20

 

 

Genel Kimya

2

0

 31

 

Eğitim ve Seminerler:

12/2007: ISO 22000 Eğitimi

02/2008: ISO 9001:2000  Kalite Yönetim Sistemi ve İç Denetçi Eğitimi

04/2005: Gıda Üretim, ambalajlama, dağıtım aşamalarında yapılan mikrobiyolojik ve kimyasal testlerde yeni teknolojiler konulu seminer.

TEZLER

Yüksek Lisans Tezi: Geleneksel olarak üretilen kış yoğurdunun fizikokimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine depolamanın etkisiErciyes Üniversitesi 2011.

GÖREV ALDIĞI PROJELER

Proje adı: Geleneksel olarak üretilen kış yoğurdunun fizikokimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine depolamanın etkisi.

Destekleyen kuruluş: Erciyes Üniversitesi BAP projesi

Süre: 2 yıl (2009-2011)

Görev: Araştırıcı

Proje adı: Sağlıklı gıda, dengeli beslenme, güvenli gelecek.

Destekleyen kuruluş: AVRUPA BİRLİĞİ

Proje no: TR-1.2-492-2007-R.5

Süre: 3 ay ( 03/2008 - 06/2008 )

Görev: Araştırıcı

Yabancı Dil:

İngilizce