Amasya Üniversitesi Suluova Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi 1. Sınıf, Gıda Kalite Kontrol ve Analiz Programı 1. ve 2. sınıf öğrencileri ile, "Uygulamalı Gıda Teknikleri I",''Gıda İşleme İlkeleri II'', ''Gıda Mikrobiyolojisi'', '' Gıda Mikrobiyolojisi I'', "Su Analizleri" ve ''Bal ve Şekerli Ürünlerin Analizleri'' dersleri kapsamında 17.05.2024 günü AMASYA'da faaliyette bulunan Amasya Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü'ne teknik gezi düzenlemiştir. Teknik gezi kapsamında Amasya Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü'nde yapılan fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik analizler ve cihazların kullanımı ile ilgili bilgiler öğrencilere ayrıntılı olarak anlatılmış ve uygulamalar hakkında bilgi verilmiştir. Bu kapsamda Suluova Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü öğrencilerine değerli bilgilerini aktararak mesleki anlamda deneyim kazanmalarını sağlayan Amasya Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü'ne ve öğrencilerin Amasya’ya ulaşımını sağlayarak destek olan Suluova Belediye Başkanı Sayın Rıfat Uzun’a teşekkür ederiz.

3 (52)

1 (60)

2 (63)