Suluova MYO tarafından düzenlenen etkinlikte ''16 Ekim Dünya Gıda Günü'' kutlandı.

Amasya Üniversitesi Suluova Meslek Yüksekokulu 16 Ekim Dünya Gıda Günü nedeniyle "Gıda Güvencesi, Gıda Güvenliği, Yeterli ve Dengeli Beslenme, Hijyen ve  Sanitasyon" konulu bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe Gıda İşleme Bölümü öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Şirin OBA İLTER, Öğr. Gör. Sultan ACUN,  Öğr. Gör. Fadime SEYREKOĞLU katıldı. Suluova'da bulunan Şehit Metehan Atmaca Anadolu Lisesi, Şehit Hüseyin Kavaklı Fen Lisesi,  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki öğrencilere bu konularla ilgili eğitim Amasya Üniversitesi Suluova Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı ve Gıda Kalite Kontrol ve Analiz Programı 2. sınıf öğrencileri tarafından  verildi. Eğitim sonrasında lise öğrencilerinin konularla ilgili soruları cevaplandı.

1 (33)2 (31)3 (22)4 (17)5 (14)6 (14)8 (13)9 (7)